Erbjudande

Coaching, vägledning, privatlektion, eget personligt yoga-program, mentorskap, året ut på Yogaheart

Paket-pris from 12 november tom 31/12

Kombinera 90, 75 och 50 min: NU 2800kr. Spara 1000kr!

Kombinera 75, 50 och 50 min: NU 2560kr! Spara 960kr!

Kombinera 75 och 50 min: NU 1760kr! Spara 640kr!

Ord priser för coaching, vägledning, privatlektion, eget personligt yoga-program.

90 min 1400kr

75 min 1300kr

50 min 1100kr

Tillkommer 100kr efter kl 17.00 och helgdag.

För varje extra person som medföljer tillkommer 200kr.

Friskvårdsbidrag kan användas. Få kvitto till arbetsgivare eller använd ePassi.

Coaching: Du har en känsla och vilja, vet vad du vill, men saknar kanske motivation, beslutsamhet, mod och drivkraft för att genomföra din önskan. Tankar och vilja finns hos dig. Du vill förändra. När vi träffas utforskar vi tillsammans vilka hinder som finns i ditt liv, hur dessa kan hanteras för att nå ditt mål.

Vägledning: Vi pratar om vart du befinner dig i livet. Vad har du för tankar? Vad ser du för möjligheter? Vi utforskar om det finns hinder i ditt liv, som stoppar dig att ta de steg du önskar för att nå det du längtar efter? Det här är en stund, helt utan prestation, där vi utforskar ditt behov och dina önskemål. Det finns inga givna svar, utan en stund att landa, mötas och bara vara.

Privatlektion: När du kommer till studion, möts vi i ett kortare samtal om din önskan av innehåll. Därefter blir du guidad på din yogamatta, utifrån behov kroppsligt och mentalt. En yoga-stund helt anpassad till dig själv. Här kan du också få ett eget yoga-program att kunna utföra hemma eller på arbetsplatsen.

Mentorskap: Önskar du stöd, vägledning och support, ett bollplank i vardags- yrkes- familje-livet? Önskar du ett reflekterande växande, sund utveckling och stöd i dina tankebanor.

Kontakta mig för tidsbokning

Beskriv din önskan om antal ggr och föreslå tre olika tider, så återkopplar jag.