Gravid-yogalärarutbildning restorative & pranayama, 4/9 -22

Gravidyoga-lärarutbildning restorative-yoga och pranayama, 4/9 -22. 

Efter avslutad och godkänd utbildning erhåller du Yogahearts certifiering gravidyoga/restorative/pranayama 10h och du som önskar undervisa gravida i yogaklasser, kurser och individuellt kommer ha kunskap och instrument för att kunna dela yogan med trygghet och glädje. Du kommer ha kunskaper att på egen hand planera, skapa och genomföra egna gravidyogaklasser, kurser i restorative och pranayama anpassad för gravida.

Du som går utbildningen kommer få en manual med utbildningens innehåll, samt en rörelse-bank med förslag på rekommenderade säkra positioner/serier i restorative-yoga under graviditet, samt andningstekniker som uppskattas extra mycket av de som väntar barn och ska föda. Förslag på sekvensering, klass/kurs-upplägg och nidra-meditation.

Utbildningen innehåller: Dagen inleds och avslutas med guidad restorative-yoga anpassad för gravida, samt pranayama. Samt under dagen återkommande praktik för att få observera och utforska känslan i de vilsamma positioner restorative-yogan erbjuder.

Teori: Kort om hormoner under graviditet, effekter/bieffekter. Andningstekniker. Restorative-yoga under graviditet -att tänka på. Tips på yoga-positioner för den gravida och födande. Sekvensering gravidyoga/restore. Klassupplägg gravidyoga/restore. Att skapa en restorative-yogaklass. Att skapa en restorative-yogakurs

Du kombinera din utbildning med hatha- och yinyoga 26/11 och 27/11. Utbildningstimmar innebär praktiska timmar i studion samt tid för inläsning av litteratur och en mindre hemuppgift.

Var: Yogaheart Richertsgatan 8 41260 Göteborg

Antal platser: Begränsat antal platser, för bästa upplevelse. Max 9 deltagare.

När: 4/9 kl 8-16. Vi bryter för kortare pauser vb, samt för lunch mitt på dagen. Ytterligare info i mejl efter din bokning. Undervisning sker på svenska.
Antal platser: Begränsat antal platser, för bästa upplevelse.

Pris: Utbildning, teori/praktik inkl arbetsmaterial med tillhörande kompendium, fred, lörd och sönd. Totalt 6000 SEK inkl moms. Vid bokning betalas 1500kr via faktura som bokningsavgift och resterande del faktureras 60 dagar innan kursstart.

Bindande bokning. Finns det någon på reservlista som vill ha din plats, kan du avboka. Finns ingen på reservlistan kan du överlåta din plats till en vän. Meddela via mail till info@ulrikafriberg.se och berätta i så fall vem som kommer i stället för dig, senast 24 h innan utb.tillfället.

Kursansvarig: Ulrika Friberg, Yogalärare och Leg Barnmorska

Onlinebokning

Eller boka din plats här