Gravid-yogalärarutbildning yin-yoga 28/8 -2021

Gravidyoga-lärarutbildning yin-yoga. Kan valfritt kombineras med lärarutbildning gravid hatha- restorative- och pranayama 27/8 och 29/8

Efter avslutad och godkänd utbildning erhåller du som har en tidigare lärarutbildning Yogahearts certifiering gravidyoga/yin 10h och du som önskar undervisa gravida i yogaklasser, kurser och individuellt kommer ha kunskap och instrument för att kunna dela yogan med trygghet och glädje. Du kommer ha kunskaper att på egen hand planera, skapa och genomföra egna gravidyogaklasser, kurser i yin-yoga anpassad för gravida. Du som går utbildningen kommer få en manual med utbildningens innehåll, samt en rörelse-bank med förslag på rekommenderade säkra positioner/serier i yin-yoga under graviditet. Förslag på sekvensering, klass/kurs-upplägg och nidra-meditation.

Utbildningen innehåller:

Dagen inleds och avslutas med guidad yinyoga anpassad för gravida.

Teori: Bäckensmärta, foglossning, symfysiolys. Andningstekniker. Yin-yoga under graviditet -att tänka på. Tips på yin-yoga-positioner för den gravida och födande. Sekvensering gravidyoga/yin. Klassupplägg gravidyoga/yin. Att skapa en yin-yogaklass. Att skapa en yin-yogakurs.

Målgrupp: För dig som önskar få mer kunskaper om gravidyoga/yin-yoga och hur gravida kan anpassa sin praktik säkert och tryggt under graviditet.

Förkunskaper: För att delta på yogahearts gravidyoga-lärarutbildning rekommenderas du har en grundutbildning som yogalärare på minst 200-timmar i hatha eller yinyoga, alt motsvarande kunskap/erfarenhet. Alternativt har du ett intresse att lära dig mer om gravidyoga, vill ha egen fördjupning utan syfte att undervisa och är välkommen att höra av dig för intresseanmälan. Har du frågor om din behörighet, välkommen att mejla till Ulrika på info@studioyogaheart.se

Du har möjlighet att kombinera din utbildning, 10-30h i kombination med yin- restorative och pranayama. Utbildningstimmar innebär praktiska timmar i studion samt tid för inläsning av litteratur och en mindre hemuppgift.

Var: Yogaheart Richertsgatan 8 41260 Göteborg

När: Lördag 27/8 -2020 kl 8-17. Vi bryter för kortare pauser vb, samt för lunch mitt på dagen. Ytterligare info i mejl efter din bokning. Undervisning sker på svenska.

Antal platser: Begränsat antal platser, för bästa upplevelse. Max 9 deltagare.

Pris: Alt 1: 10h utbildning teori inkl kursmanual samt kompendium Föda i Trygghet, totalt 2500 SEK inkl moms.
Alt 2: 20h utbildning, teori/praktik. Du kompletterar yinyoga för gravida med hathayoga eller restorative/pranayama 10 tim totalt 4000 SEK inkl moms.
Alt 3: 30h utbildning, teori/praktik. Du kompletterar yinyoga för gravida med hathayoga och restorative/pranayama 20 tim totalt 6000 SEK inkl moms.

Bindande bokning. Finns det någon på reservlista som vill ha din plats, kan du avboka. Finns ingen på reservlistan kan du överlåta din plats till en vän. Meddela via mail till info@ulrikafriberg.se  och berätta i så fall vem som kommer i stället för dig, senast 24 h innan utb.tillfället.

Kursansvarig: Ulrika Friberg, Yogalärare och Leg Barnmorska

Onlinebokning

Eller boka din plats här