Gravid-yogalärarutbildning yin-yoga, 3/9 -22

3/9 -22, Gravidyoga-lärarutbildning yin-yoga. Kombineras med lärarutbildning gravid hatha- restorative- och pranayama

Efter avslutad och godkänd utbildning erhåller du Yogahearts certifiering gravidyoga/yin och du som önskar undervisa gravida i yogaklasser, kurser och individuellt kommer ha kunskap och instrument för att kunna dela yogan med trygghet och glädje. Du kommer ha kunskaper att på egen hand planera, skapa och genomföra egna gravidyogaklasser, kurser i yin-yoga anpassad för gravida. Du som går utbildningen kommer få en manual med utbildningens innehåll, samt en rörelse-bank med förslag på rekommenderade säkra positioner/serier i yin-yoga under graviditet. Förslag på sekvensering, klass/kurs-upplägg och nidra-meditation.

Utbildningen innehåller:

Dagen inleds och avslutas med guidad yinyoga anpassad för gravida.

Teori: Bäckensmärta, foglossning, symfysiolys. Andningstekniker. Yin-yoga under graviditet -att tänka på. Tips på yin-yoga-positioner för den gravida och födande. Sekvensering gravidyoga/yin. Klassupplägg gravidyoga/yin. Att skapa en yin-yogaklass. Att skapa en yin-yogakurs.

Målgrupp: För dig som önskar få mer kunskaper om gravidyoga/yin-yoga och hur gravida kan anpassa sin praktik säkert och tryggt under graviditet.

Förkunskaper: För att delta på yogahearts gravidyoga-lärarutbildning rekommenderas du har en grundutbildning som yogalärare på minst 200-timmar i hatha eller yinyoga, alt motsvarande kunskap/erfarenhet. Alternativt har du ett intresse att lära dig mer om gravidyoga, vill ha egen fördjupning utan syfte att undervisa och är välkommen att höra av dig för intresseanmälan. Har du frågor om din behörighet, välkommen att mejla till Ulrika på info@studioyogaheart.se

Du kombinerar din utbildning med yin- restorative och pranayama. Utbildningstimmar innebär praktiska timmar i studion samt tid för inläsning av litteratur och en mindre hemuppgift.

Var: Yogaheart Richertsgatan 8 41260 Göteborg

När: 3/9 kl 8-16. Vi bryter för kortare pauser vb, samt för lunch mitt på dagen. Ytterligare info i mejl efter din bokning. Undervisning sker på svenska.

Antal platser: Begränsat antal platser, för bästa upplevelse. 

Pris: Utbildning, teori/praktik inkl arbetsmaterial med tillhörande kompendium, fred, lörd och sönd. Totalt 6000 SEK inkl moms. Vid bokning betalas 1500kr via faktura som bokningsavgift och resterande del faktureras 60 dagar innan kursstart.

Bindande bokning. Finns det någon på reservlista som vill ha din plats, kan du avboka. Finns ingen på reservlistan kan du överlåta din plats till en vän. Meddela via mail till info@ulrikafriberg.se  och berätta i så fall vem som kommer i stället för dig, senast 24 h innan utb.tillfället.

Kursansvarig: Ulrika Friberg, Yogalärare och Leg Barnmorska

Onlinebokning

Eller boka din plats här