Yin & Bindvävs Release 30/12 kl 10.30-12.00

Yin & Bindvävs Release med Ulrika

Många av oss har nog vid olika tillfällen upplevt spända & ömmande punkter/områdena i kroppen. Dessa kallas triggerpunkter och är egentligen en kramp i områden som burit spänningar & låsningar.

Krampen uppstår då muskelns minsta beståndsdelar, aktin och myosin, har fastnat i varandra. Har man en stor kramp, i ex vad eller lårmuskel kan man trycka eller stretcha för att lätta på spänningen, men det är inte så lätt att göra i mindre områden, ex mellan skulderblad/nacke.

Musklerna i kroppen är sammanlänkade i olika muskelkedjor, som sträcker sig från fötterna och hela vägen upp till våra ögonbryn. Detta innebär, att när vi masserar/jobbar med vår bindväv nere i fötterna, kommer vi få effekter i hela kroppen. Ex kan du genom att masserna/stretcha stora sätesmuskeln komma tillrätta med knäbesvär.

I den här klassen kommer vi använda oss av fasciaboll, för att öka cirkulation/flöde genom hela kroppens system, både kroppsligt men även hormonellt & sinnligt.

I klassen får du även några mjuka flöden & funktionell stilla yin.

En klass som jag nästan törs lova ökar ditt välbefinnande.

Välkommen!

Var: Yogaheart Richertsgatan 8 Göteborg

Yogalärare: Ulrika Friberg

Investering: 290kr, klipp- eller månadskort premium. Swish via 1230155895 vid bokning. Bindande men ej personlig bokning.

När: 30/12 kl 10.30-12.00

Har du frågor, hör av dig.