NYSTART, Yoga 4 söndagar med Ulrika.

NYSTART, med fokus på återhämtning, ny styrka & hälsa!Jag blev sjuk några dagar in på nya året & är nu sakteliga tacksamt påväg tillbaka till att bli frisk. Jag förmodar att min återhämtning kommer att ta tid & så får det vara, det är ok. Min intention att dagligen rulla ut mattan & långsamt känna in kropp, själ & sinne, för att omtänksamt kunna stötta & stärka, i lagom takt. För mig personligen är kombination av fysisk asanaspraktik i hatha, yin & restorative det optimala, i kombination med meditation & yoga nidra.

Jag bjuder in till fyra söndagar kl 11-12, för en NYSTART. Tillfällen 13/2, 20/2, 27/2, 6/3.Varje tillfälle innehåller väl valda delar för just återhämtning & att omtänksamt bygga ny energi & styrka. Att komma igång helt enkelt. Vi delar stunden med en hjärtlig energi. Var & en anpassar till sig själv & kanske är du som jag i behov av en mjuk försiktig nystart, med tid att känna efter, utforska & utmana dig själv. Med gemenskap & pepp går allt så mycket lättare & visst är det roligare! Mysigt om du är med!

Tanken är att du bokar dig för att vara med alla fyra tillfällen & alla gånger kostar endast 900kr. Finns det ledig plats 24 tim innan yogan, kan du boka en drop-in-plats & då kostar det 290kr, som betalas vid bokning. Ej klippkort. Bindande men ej personlig bokning. ONLINE kostar alla 4 tillfällena endast 360kr. Enstaka klass 120kr. Om du har förhinder att delta en söndag, får du ta igen missad gång valfri torsdag under samma veckor, yin online kl 19-20.15.

Betalning: Vid bokning swishar du summan på 1230155895 och skriver yoga nystart. Du får kvitto via mejl. Vill du använda ePassi går det fint och då lägger du din beställning på ePassi och mejlar vid bokning på info@ulrikafriberg.se

Boka dig här för att vara med i studion, eller här för att vara med online.ONLINE: Ladda ner zoom i god tid & kolla av så allt fungerar. Ha din mikrofon avstängd & gärna din kamera på. Att ladda ner zoom är helt kostnadsfritt. Om du har, förbered med yogamatta, en eller två filtar, kanske en ögonpåse, två block & ett eller två bolster/några kuddar. Välkommen!

/Ulrika