Yoga & Meditation på Tanumstrand

Yoga & Meditation på Tanumstrand 15-16 oktober -22

Välkommen till en skön helg med fokus på ny energi genom utforskande av stillhet och mjuka energiflöden, via yoga, spa och meditation. Vi bor på Tanumstrand, som är en av Bohusläns största hotellanläggningar, beläget i underbar natur, precis intill havet. Den bohuslänska miljön är som skapad för yoga- meditation- njutning- och SPA-upplevelser.

Vi erbjuder ett välfyllt program med fokus på välmående, återhämtande energi, lugna yoga-klasser, meditation, tid för spa & välgörande behandlingar. Du behöver inte vara van vid yoga och meditation för att delta i programmet. Alla oavsett ålder och yoga vana välkomnas. Måltiderna som ingår i paket-bokningen utlovas vara av högsta kvalitet och är himmelriket för smaklökarna. Så ge dig själv en otroligt skön helg och ta hand om dig själv Det går alldeles utmärkt att boka vistelsen tillsammans med valfritt sällskap och ni skräddarsyr erat eget program utifrån era önskemål. Det erbjuds gemenskap vid middagen, men det går även att boka enskilt bord för eget sällskap.

Önskar du endast boka yoga och meditation kostar ett dagspass 950kr, eller båda dagarna 1600kr alt enstaka klass 320kr som bokas via info@ulrikafriberg.se

15-16 oktober -22 Se program och länk till bokning, klicka här.