Yoga Online Live via ZOOM

Zoom;

Du kan använda dator, ipad, Mac eller mobil och du bokar i vanliga tidboken, men välj ONLINE. Första gången behöver du ladda ner zoom. På mobil, mac och ipad sök i app store och ladda ner. Dator, googla efter download zoom. Du registrerar dig och har således zoom kostnadsfrtt.
När du vill vara med på yoga online, kommer du efter bokning få ett mejl med ett inlogg du använder för att komma in i ett väntrum på zoom. Det är klokt att logga in i god tid och att ha plockat fram sina yogasaker så allt är klar minst 5 min innan klass. Se till att stänga av din mikrofon, mute audio. Du får då ett rött streck över en symbol med mik.
Läraren tycker det är väldigt trevligt när du har din bild på. Känslan blir skön och vi upplever verkligen att ni är med i gruppen som yogar tillsammans. Vissa klasser kommer läraren bara hålla klass för er online (förstå hur tomt det känns om vi inte ser er), en del klasser streamas medan klass pågår i mindre grupp i studion. Det är bara läraren som filmas, så yogisar yogar helt som vanligt.


Hur gör vi med pris för online? Jag som driver verksamheten betalar månadsvis för zoom och köper in olika saker för att få det att fungera praktiskt, administrerar med det som behövs kring möjligheten att kunna dela yogan online. Yogalärare i studion gör sig flexibla och är villiga att arbeta lite mer för att detta ska fungera. Vi är alla extra pirriga och vill verkligen att ni hemma ska få bästa kvaliten, samtidigt som vi månar om yogisar som kommer till studion för att yoga på plats. Vi önskar nog alla, att yogan inte skulle kosta, men tyvärr är det omöjligt. Så jag tänker fram och tillbaka och försöker vara flexibel för att nå er alla -en del vill bara yoga online, en del bara i studion, en del variera. Så för att summera kommer vi året ut testa följande:

Ord priser för månads- och klippkort i studion kvarstår. Vill ni med klippkort använda klipp till klasser online, skicka ett sms till 073-7072095 med bild på hela ditt klippkort, innan /efter ni satt ett hjärta för onlineklass. Därefter får du ett mejl med inlogg till klassen.
För dig med månadskort PREMIUM och årskort ingår även samtliga klasser online, så du har access till alla klasser i studion samt online.
Du som har annat månadskort får reducerat pris per klass online och betalar 60kr/klass/online. Skriv i bokning vilket kort du har och swisha 60kr. Därefter får du inlogg.

ENBART yoga online:
1 gång 150kr
5-kort 600kr (få en klass gratis)
10-kort 1050kr (få tre klasser gratis)
Månadskort februari (fri online-yoga) 599kr
Har du friskvårdsbidrag, passa på att använda det.
Du swishar din beställning på nummer 1230155895. Med yoga online/klippkort gör jag personliga klippkort till var och en.

Ladda ner zoom kostnadsfritt och påbörja redan ikväll. Swisha ditt val på nummer 1230155895, så skickas kvitto på mejl eller mobilnummer du uppger i betalning.

Tack för att du är med oss!
Kram Ulrika