Yogaweekend 9-10/9 -2023

Välkommen till en skön helg med fokus på ny energi genom utforskande av stillhet och mjuka energiflöden, via yoga, spa och meditation. Vi erbjuder ett välfyllt program med fokus på välmående, återhämtande energi, lugna yoga-klasser, meditation, tid för spa och avkoppling. Du behöver inte vara van vid yoga och meditation för att delta i programmet.

Program

Lördag 9/9

 • 10.00-11.15 Slow Flow, mjuka sköna flöden som välkomnar och sätter intention för vistelsen. Vi rör oss mjukt ihop med närvarande andetag.
 • 11.15-11.45 Välkommen! Information om vistelsens upplägg och innehåll.
 • 12.00 Smarrig lunch.
 • Tid för SPA, promenad, gym, stillhet, att-bara-vara, havsbadbad/bastu. Spa ingår i paketpris.
 • 16.00-17.25 Yin yoga som skonsamt väcker kropp, själ och sinne. Yinyoga är en lugn stilla form av yoga, där vi fokuserar på olika stela områden i kroppen. Du guidas till att stretcha olika områden i kroppen och slappnar av och får en stund för dig själv. Gör dig mjuk och mer smidig i både kropp och mind.
 • 17.30-18.00 Yoga Nidra. Yoga Nidra är en liggande guidad meditation, även kallad yogisk sömn. Medan du ligger ned bekvämt får du lyssna på vägledning som lugnar dina sinnen. 30 min yoga nidra motsvarar flera timmars djupsömn i energi och efteråt upplever de flesta en helt ny vakenhet och närvaro.
 • 19.00 En magisk buffé.

Söndag 10/9

 • 07.30-7.55 Morgonmeditation & pranayama. Vi startar dagen mjukt genom sittande eller liggande guidad meditation. Vi välkomnar även ett flöde av närvarande fokuserade andningsövningar som vi kallar pranayama. Du behöver ingen vana för att delta, utan enkelt guidas du och får chans att utforska och observera vad andningen gör för dig. Ha gärna ett par sockar och en filt med dig till den här morgonpraktiken.
 • 8.00 - 9.00 Slow Flow, som skonsamt väcker kropp, själ och sinne. Vi rör oss mjukt och långsamt ihop med närvarande sköna andetag.
 • Frukost och tid för SPA, vila, gym, promenad, stillhet, att-bara-vara, bad/bastu.
 • 11.00 - 12.15 Yoga, terapeutisk YIN i stillhet. En stilla mjuk yogaform, där vi låter kroppens stelare delar skonsamt stretchas. Avslutas med guidad avslappning.
 • 12.30 Avslutning, tack och välkommen åter.

Paket: 3195:-/person i dubbelrum, inkl boende, frukost, buffé lörd kväll, spa och all yoga/meditation. Enkelrumstillägg: 300:- Vill du komma redan på fredagen har vi ett specialpris för 699:-/person i dubbelrum. Inkl logi, tillgång till spa och frukost. Skriv i meddelanderutan i bokning om du önskar komma på fredagen: Betalning för extranatten sker på plats vid ankomst. Notera, att för dig som bokar extranatten har ditt rum fred-sön, extra lyx!

Var: Bohusgården Hotell och konferens Nordens väg 6 45143 Uddevalla

Praktiskt:
Ha gärna ett par sockar, något värmande plagg och filt med dig till din yoga (det är skönt att känna sig lagom varm i den stilla avslappnande yogan). Det finns några lånemattor, men har du egen yogamatta, block och yogaband, kan du gärna ta med.

Checkar du in på lördagen, kom gärna ombytt till din yoga & förvara ditt bagage i kapprum utanför yogalokalen. Incheckning enl hotellets rutin.

Yogalärare & arrangör: Ulrika Friberg med mångårig erfarenhet av yoga, meditation & kvinnohälsa i samverkan med Bohusgården Hotell & Konferens.

För frågor om yoga och meditation kontakta info@ulrikafriberg.se

Glädjande erbjuder vi två yogahelger på Bohusgården, 9-10 september & 4-5 november. Välj en eller häng med båda helgerna!

För frågor om boende och mat kontakta info@bohusgarden.se

BOKA HÄR VIA LÄNK

Kontakta oss

Ulrika Friberg

Bohusgården 

Nordens väg 6 45143 Uddevalla

073-7072095

info@ulrikafriberg.se