Aktuellt i Sverige

Morgonyoga & Go´fika på Blomsterkroken i Uddevalla.  Lördagar 1/8, 8/8, 15/8, 22/8 kl 10-11.

Starta dagen på bästa sätt. Vi inleder lördagen med en mjuk, men ändå stärkande yogaklass och för den som önskar, serveras god fika som kan intas utomhus på Blomsterkrokens vackra lummiga innergård. Vill du hellre sitta inomhus, går det förstås bra. Tid för fin gemenskap och egentid. Tid att fylla på ny vacker energi.
Yogaklassen symboliseras av närvaro och kan personligt anpassas. Grunden är hathayoga, där vi inleder klassen med fokus på andning, pranayama. Vi övergår till mjuka fysiska rörelser som värmer upp och ger plats för ökad rörlighet. Ett mjukt stående flöde, som därefter tar oss ned på mattan för stretch och lugn. Avslutas i stillhet, savasana.
Nivå: De allra flesta kan delta och modifierar till sina egna behov.
Pris: 60kr/tillfälle som swishas vid bokning på nr 1231703370. Swish gäller som bokning, men vill du ha bekräftelse och kvitto och lämna mobilnummer, boka via www.timecenter.com/yogaheart
Var: Blomsterkroken Norra Drottninggatan 18, 451 31 Uddevalla
r: Lördag 8/8, 22/8 kl 10-11 och efter valfri fika.
Fika: Meddela i kassan att du tillhör yogagrupp och du erhåller 15% rabatt på allt du vill fika på.
Övrigt: Ta med din egen yogamatta och om du ev önskar en filt eller tröja i savasana. Kan vara skönt att sitta på ex filt i inledning med andningsteknik.

Yogaheart, Richertsgatan 8 Göteborg                                     www.yogaheart.nu

Regelbundet kan du vara med på yogaklasser som hålls på Yogaheart i Göteborg. Studion är en liten hjärtlig oas i Johanneberg, på Richertsgatan 8. Klasser som erbjuds är hatha- yin- restorative- gravid-yoga och yoga nidra. Yogan hålls både som öppna klasser och i kursform, utbildning och workshops, även online. Kika på schemat och boka dig, www.timecenter.com/yogaheart

Yogaheart, Drottninggatan 18 Uddevalla www.yogaheart.nu

Regelbundet kan du vara med på yogaklasser som hålls på Yogaheart i Uddevalla. Studion är en liten hjärtlig oas i ovanför Blomsterkroken i Uddevalla, i gamla trädgårdens lokaler. Under hösten 2020 kommer en yogaverksamhet växa fram successivt. Klasser som erbjuds är hatha- yin- restorative- gravid-yoga och yoga nidra. Yogan hålls både som öppna klasser och i kursform, utbildning och workshops, även online. Kika på schemat och boka dig, www.timecenter.com/yogaheart

Kurs i yinyoga, the five elements. 3/9, 10/9, 17/9, 24/9, 1/10 kl 19-20.30

Lugn, djup och välgörande yoga med fokus på kroppens bindväv. Du guidas i att stilla kroppens muskler så att bindväven kan tränas och stretchas på ett skonsamt vis.
I den här kursen är yinyogans positioner satta med ett terapeutiskt förhållningssätt, utifrån kroppens meridianer, energibanor som löper genom kroppen. Vi inspireras av årstider och den kinesiska medicinens fem element, eld, jord, metall, vatten och trä. Alla element påverkar varandra och genom att praktisera yinyoga The Five Elements bidrar det till balansering i kroppens energisystem.
Varje tillfälle kommer ägnas till ett av elementen.
1250kr för hel kurs, 5 tillfällen a 90 min.

Kurs i restorative-yoga, 8/10, 15/10, 22/10, 29/10 kl 19-20.30

Restorative är en lugn, meditativ och terapeutisk yoga med syfte att skapa återhämtning av kropp, sinne och själ. Du placerar kroppen i sköna och bekväma positioner som syftar till att skapa avslappning. Under de här fyra tillfällen kursen pågår, guidas du tryggt in i varje position och kommer få en fördjupad förståelse över vikten av att hjälpa nervsystemet att få tillgång till återhämtning. Varje tillfälle kommer att ha ett tema som rekommenderas få din uppmärksamhet veckan efter klass. Vi fokuserar mer på en utvald position per tillfälle för ökad kunskap om kropp och sinne.
1000 kr för hel kurs, 4 tillfällen a 90 min.

Yogaheart på Tanumstrand -yogaretreat i Bohuslän 9-11/10

En härlig helg med yoga, meditation, föreläsning, goda måltider, gemenskap, vacker natur, tillgång till spa och en helg att "bara vara". Bokning öppen via: https://www.tanumstrand.se/paket/yogaheart-9-11okt/