Aktuellt i Sverige

Morgonyoga & Go´fika på Yogafiket, på Yogafiket i Uddevalla.  

Starta dagen på bästa sätt. Vi inleder lördagen med en mjuk, men ändå stärkande yogaklass och för den som önskar, serveras god fika som kan intas utomhus på Blomsterkrokens vackra lummiga innergård. Vill du hellre sitta inomhus, går det förstås bra. Tid för fin gemenskap och egentid. Tid att fylla på ny vacker energi.
Yogaklassen symboliseras av närvaro och kan personligt anpassas. Grunden är hathayoga, där vi inleder klassen med fokus på andning, pranayama. Vi övergår till mjuka fysiska rörelser som värmer upp och ger plats för ökad rörlighet. Ett mjukt stående flöde, som därefter tar oss ned på mattan för stretch och lugn. Avslutas i stillhet, savasana.
Nivå: De allra flesta kan delta och modifierar till sina egna behov.
Pris: 150kr/gång, klipp- eller månadskort. Boka via www.timecenter.com/yogaheart
Var: Yogaheart Norra Drottninggatan 18, 451 31 Uddevalla
r: Lördagar kl 10-11 
Övrigt: Ta med din egen yogamatta och om du ev önskar en filt eller tröja i savasana. Kan vara skönt att sitta på ex filt i inledning med andningsteknik. Kläder efter väder!

Yogaheart, Richertsgatan 8 Göteborg                                     www.yogaheart.nu

Regelbundet kan du vara med på yogaklasser som hålls på Yogaheart i Göteborg. Studion är en liten hjärtlig oas i Johanneberg, på Richertsgatan 8. Klasser som erbjuds är hatha- yin- restorative- gravid-yoga och yoga nidra. Yogan hålls både som öppna klasser och i kursform, utbildning och workshops, även online. Kika på schemat och boka dig, www.timecenter.com/yogaheart

Yogaheart, Drottninggatan 18 Uddevalla www.yogaheart.nu

Regelbundet kan du vara med på yogaklasser som hålls på Yogaheart i Uddevalla. Studion är en liten hjärtlig oas i ovanför Blomsterkroken i Uddevalla, i gamla trädgårdens lokaler. 

Från 2020 kommer en yogaverksamhet växa fram successivt. Klasser som erbjuds är hatha- yin- restorative- gravid-yoga och yoga nidra. 

Yogan hålls både som öppna klasser och i kursform, utbildning och workshops, även online. Kika på schemat och boka dig, www.timecenter.com/yogaheart

Yoga & Sup-helg Yogaheart på Tanumstrand 29-31/10 -21

En härlig helg med yoga, sup, meditation,  goda måltider, gemenskap, vacker natur, en helg att "bara vara". Bokning öppnar inom kort.