Gravid

Andningsteknik & Avslappning

För gravida och partner/stödperson är välkommen. Kombinera med yoga och profylax om du önskar.

Bokas som enskild konsultation, ett par åt gången eller i grupp.

Enskild konsultation, ett par: Här har vi fokus på och hinner prata om olika hjälpsamma andningstekniker som är hjälpsamma för att bla reducera stress, avslappning i kroppens muskler, smärtlindrande och lugnande. Det är alltså andningstekniker som är hjälpsamma vid förlossningens alla olika skeden. Men också hjälpsamt för dig som ska föda med hjälp av kejsarsnitt. Den gravida kan komma ensam, men partner/stödperson varmt välkommen. Det kan vara skönt att öva på andningsteknik tillsammans.

Pris: 1400kr/timme. Tillkommer 150kr/tim helgdag och 150kr/tim efter kl 17.00

Grupp: Du kommer erbjudas att sitta på stol för att kunna slappna av i kroppen, men du kan även välja att sitta på yogamatta på ex meditationskudde.

Vi går praktiskt igenom olika andningstekniker som är hjälpsamma för att bla reducera stress, avslappning i kroppens muskler, smärtlindrande och allmänt lugnande. Det är alltså andningstekniker som är hjälpsamma vid förlossningens alla olika skeden. Men också hjälpsamt för dig som ska föda med hjälp av kejsarsnitt. Den gravida kan komma ensam, men partner/stödperson varmt välkommen. Det kan vara skönt att öva på andningsteknik tillsammans. På dom här klasserna kan man med fördel delta på flera ggr, för repetion & guidning. Lugnt & skönt. Studion öppnar 15 min innan vi startar. Viktigt att vara i tid, då vi startar angivet klockslag.