Akupunktur/Guidad avslappning

Var du än befinner dig i livet, i balans eller i obalans, behöver du ta hand om dig själv och ladda dina batterier. När du saktar ner på tempot, är det enklare att tänka klara tankar och att fatta kloka beslut. Du kan boka en enskild tid, eller tid ihop med en valfri person, där vi första gången vi ses, inleder med ett kortare samtal om ditt behov och önskemål. Därefter bäddas du in i en skön, vilsam, supportande position, som får kroppens alla muskler att successivt gå in i vila och avslappning. Du kommer ligga skönt, helt och hållet anpassat till dig och din dagsform, allt fokus på att du ska ha det bra. 

Du väljer om du vill ha akupunktur (sätts i syfte att hjälpa till med avslappning, men också smärtlindrande och balanserande för yin/yang).

När du landat skönt, eventuella akupunkturnålar på plats, får du lyssna på en guidad avslappning som tar dig genom kroppens olika delar. Innehåll i guidning avgörs av tillgång till tid. Här kan du beställa en yoga-nidra-meditation som innebär en guidad meditation som får kropp och sinne i ett hypnosliknande tillstånd, medan du ligger vilsamt. Detta sägs vara mycket återhämtande och som en nystart med ny energi.

Mejl: info@ulrikafriberg.se

Bokning, välj enskild konsultation

Prislista

Investering 30 min

5 ggr 3700kr

800 kr/gång

Investering 50 min

5 ggr 5900kr

1250 kr/gång

Investering 60 min

5 ggr 6600kr

1400 kr/gång

Investering 75 min

5 ggr 8200kr

1750 kr/gång