-PROFYLAX-

Föda i Trygghet med Ulrika Leg Barnmorska.

Jag hjälper dig/er med förberedelse inför förlossning. Genomgång av förlossningsfysiologi, andningsteknik, avslappning, massage, målbild och eneregibank. I profylax grupp, lyssnar paren på genomgång av Ulrika som är barnmorska på förlossningen på Östra, med mångårig erfarenhet. Vi ses vid ett tillfälle, 2,5 timme.

Vi varvar teori med praktik och genomgång av avslappningsteknik. I en kortare paus serveras kaffe, the & frukt.

Ni som går kursen får ett kompendium med sammanfattning av kursen och tips på andnings- och massage-teknik. Ni blir visade akupressurpunkter, som kan användas i smärtlindrande och avslappnande syfte. Ni uppdateras också gällande aktuellt läge i förlossningsvården och har möjlighet att ställa frågor.

Pris 1895kr/par. Betalas via swish nr 1230155895 vid bokning. En bokning gäller för gravid med 1 valfritt sällskap. Bindande bokning. Ev avbokning återbetalas ej. Uteblivande utan avbokning faktureras 100kr.

Planerade grupper 2024: 14 april, söndag kl 10-12.30

Du rekommenderas profylax efter gravvecka 24, men är givetvis välkommen tidigare.

Boka via info@ulrikafriberg.se

Om det är fullbokat, går det bra att boka sig som reserv, så får ni plats om någon hoppar av.


ENSKILDA TIDER FÖR SAMTAL, PROFYLAXKURS, YOGA, ANDNING & AVSLAPPNINGSTEKNIK

Det här är exklusiv tid för enskild person eller ihop med valfritt sällskap av ex partner, doula eller stödperson. Innehåll skapas utifrån behov. Ex samtal om förlossning, profylaxkurs, känslor i och med graviditet/föräldraskap, sex & samlevnad, hantering av rädsla/ångest. Pris 1400kr/timme. Rekommenderad tid är 60-90 min, beroende på önskemål/behov. önskas ex samtal/hjälp med förlossningsbrev räcker 60 min. Önskas profylaxkurs inkl genomgång av förlossning, andningsteknik, tips på smärtlindring är det bra med 90 min. Det går också bra att boka flera ggr. Betalas via swish på 1230155895, faktura eller kortbetalning. Kvitto lämnas givetvis. Profylax ingår i friskvård för både kvinna & man.