Yogahelg på Bohusgården, Uddevalla 

Välkommen till en skön helg med fokus på ny energi genom utforskande av stillhet och mjuka energiflöden, via yoga, spa och meditation. Vi erbjuder ett välfyllt program med fokus på välmående, återhämtande energi, lugna yoga-klasser, meditation, tid för spa och avkoppling. Du behöver inte vara van vid yoga och meditation för att delta i programmet.

Program

Lördag 

 • 10-11.15 Slow Flow, Yin & Sound, mjuka sköna flöden som välkomnar och sätter intention för vistelsen. Vi rör oss mjukt ihop med närvarande andetag. Klassen avslutas med en avslappning till mjuka toner av Sound healing med kristallskålar & vindspel/zaphir. Ha en tröja/filt till avslappningen.
 • 11.15-11.45 Välkommen! Information om vistelsens upplägg och innehåll.
 • 12.00 Smarrig lunch.
 • Tid för SPA, promenad, gym, stillhet, att-bara-vara, havsbadbad/bastu. Spa ingår i paketpris.
 • 16.00-17.20 Yinyoga. Yin är en lugn stilla form av yoga, där vi fokuserar på olika stela områden i kroppen. Du guidas till att stretcha olika områden i kroppen och slappnar av och får en stund för dig själv. Gör dig mjuk och mer smidig i både kropp och sinne.
 • 17.30-18.00 Yoga Nidra & Sound healing. Medan du ligger ned bekvämt får du en guidad avslappning. Under din avslappning vaggas du till mjuka toner skapade av sjungande kristallskålar, Sound healing. Ha gärna en filt/ett täcke till denna stund.
 • 19.00 Magisk buffé.

Söndag 

 • 07.30-7.55 Chakrameditation & Sound healing. Vi startar dagen mjukt genom sittande eller liggande meditation. Ha gärna ett par sockar och en filt/täcke med dig till den här morgonpraktiken.
 • 8.00 - 8.50 Slow Flow, som skonsamt väcker kropp, själ och sinne. Efter fokus på andningsteknik, pranayama, rör vi oss mjukt och långsamt ihop med närvarande sköna andetag. Mjuk morgonyoga. Du behöver ingen vana för att delta under klasserna, utan enkelt guidas du och får chans att utforska och observera vad andning/rörelse/stillhet gör för dig.
 • Frukost och tid för SPA, vila, gym, promenad, stillhet, att-bara-vara, bad/bastu.
 • 11.00 - 12.15 Yinyoga. En stilla mjuk yogaform, där vi låter kroppens stelare delar skonsamt stretchas i avslappning. Avslutas med guidad avslappning.
 • Avslutning, tack och välkommen åter.

Paket: 3195:-/person i dubbelrum, inkl boende, frukost, buffe lörd kväll, spa och all yoga/meditation. Enkelrumstillägg: 300:- Vill du komma redan på fredagen har vi ett specialpris för 695:-/person i dubbelrum. Inkl logi, tillgång till spa och frukost. Skriv i meddelanderutan i bokning om du önskar komma på fredagen: Betalning för extranatten sker på plats vid ankomst. Notera, att för dig som bokar extranatten har ditt rum fred-sön, extra lyx!

Var: Bohusgården Hotell och konferens Nordens väg 6 45143 Uddevalla

Praktiskt:
Ha gärna ett par sockar, något värmande plagg och filt med dig till din yoga (det är skönt att känna sig lagom varm i den stilla avslappnande yogan). Det finns några lånemattor, men har du egen yogamatta, block och yogaband, kan du gärna ta med.

Checkar du in på lördagen, kom gärna ombytt till din yoga & förvara ditt bagage i kapprum utanför yogalokalen. Incheckning enl hotellets rutin.

Yogalärare & arrangör: Ulrika Friberg med mångårig erfarenhet av yoga, meditation & kvinnohälsa i samverkan med Bohusgården Hotell & Konferens. Medverkande yogalärare är även Cattis Dellborg. Cattis har även en lång och bred erfarenhet som lungläkare.

För frågor om yoga och meditation kontakta info@ulrikafriberg.se

För frågor om boende och mat kontakta info@bohusgarden.se

Boka här!