Coaching/Vägledning

Kanske känner du en osäkerhet kring vad som är din fulla potential, tankar och känslor som pockar på, en osäkerhet kring hur du bäst kan förhålla dig till livet och hur du kan må som allra bäst. Kanske känner du en längtan efter någonting större, men du vet inte riktigt hur du ska hitta vägen dit. Investera i dig själv, avsätt tid att sitta ned och låt mig guida dig. Det är inte jag som gör skillnaden för dig, men förhoppningsvis kan jag hjälpa dig hitta dina egna redskap och hjälp till klarhet för att du ska kunna leva ditt liv i din sanning. 

Du bokar din tid och vi ses antingen i studion, hos dig, på ett café eller på en filt i naturen. Vi kan även ses online via zoom eller via mobil.

Vägledning

Vi pratar om vart du befinner dig i livet. Vad har du för tankar? Vad ser du för möjligheter? Vi utforskar om det finns hinder i ditt liv, som stoppar dig att ta de steg du önskar för att nå det du längtar efter? Det här är en stund, helt utan prestation, där vi utforskar ditt behov och dina önskemål. Det finns inga givna svar, utan en stund att landa, mötas och bara vara. Vi avslutar samtalet med en summering och kanske vet du direkt om du önskar fortsätta investera tid för egen utveckling, eller så upptäcker vi att det finns en annan väg för dig. Kanske räcker ett vägledande samtal & det hjälper dig på din fortsatta väg.

Coaching

Du har en känsla och vilja, vet vad du vill, men saknar kanske motivation, beslutsamhet, mod och drivkraft för att genomföra din önskan. Tankar och vilja finns hos dig. Du vill förändra.

När vi träffas utforskar vi tillsammans vilka hinder som finns i ditt liv, hur dessa kan hanteras för att nå ditt mål. 

I coaching ses vi oftast 3-6 ggr och jobbar med dina styrkor, motivation, delmål och utvärdering. För bästa resultat ses vi helst en gång i veckan a 50 min. 


Samtalsterapi Enskilt eller Par

Kanske har du/ni en relation och önskar utvecklas tillsammans. Här kan det handla om känslor, lust/olust, sex, behov av närhet/egentid, bekräftelse, att duga. Samtal enskilt eller i par.

Kanske är önskan att bibehålla det vackra som redan finns, mån om relationen och avsatt tid att bekräfta värdet i det ni har. I stunder när tid avsetts kan nya tankar dyka upp och viljan att utforska tar vid. Eller så har något dykt upp, som stör och skaver och du/ni önskar hjälp att hantera det som stör.

Ställer gamla relationer till det med tillit i ny relation. Önskar du/ni hjälp och stöd i strategier att våga satsa och tänka i nya banor? Att få sitta ned och få hjälp med att sätta ord på känslor kan visa sig vara vägen till en ny trygg relation, där gammalt får lämnas till dåtid.

Vi träffas oftast 3-5 ggr och jobbar med behov och önskemål. För bästa resultat ses vi helst en gång i veckan a 50 min. För parterapi rekommenderas 75 min vid första träffen och innan vi avslutar den träffen, bestämmer vi längd på kommande träffar.

Mentorskap

Önskar du stöd, vägledning och support, ett bollplank i vardags- yrkes- familje-livet? Önskar du ett reflekterande växande, sund utveckling och stöd i dina tankebanor? 

Väljer du mentorskap, kan det bokas som enstaka tid för konsultation, alternativt så gör vi upp en personligt anpassad plan som skräddarsys för bästa växande.


Prislista

Investering 30 min

5 gånger 3700kr

800 kr/gång

Investering 50 min

5 gånger 5900kr

1250 kr/gång

Investering 60 min

5 gånger 6600kr

1400 kr/gång

Investering 75 min

5 gånger 8200kr

1750 kr/gång

Köpta paket, nyttjas inom 6 månader från köp. Tillkommer 150kr/tim helgdagar & 150kr/tim efter kl 17.00. Bokad tid är bindande & ej av- ombokningsbar. Tiden kan fås i studion eller via zoom eller telefon.