Yoga för gravida

Yoga för gravida

Vi erbjuder gravid yoga tisdagar kl 17.15-18.30 och söndagar kl 10.30-12.00. Vi erbjuder klasser med fokus på andningsteknik och avslappningsteknik där även partner/stödperson får delta. Dessa har vi på söndagar kl 9.15-10.00 innan yogan. Det är öppna klasser så du bestämmer själv när du är med och kan kombinera hur du vill. 

Efter din betalning kan du boka dig de ggr det passar dig.

Pris:

Gravid-kort 5 (1350kr) eller 10 ggr (2550kr). Efter köp kan yoga förbokas och du kan boka de antal klasser du köpt & kombinera fritt bland yogaklasserna med andningsteknik & avslappning. Partner/stödperson kan få använda klipp från samma som den gravida köpt.

Man kan avboka vid sjukdom eller förhinder och avbokar då senast 6 tim innan klass så ngn annan har chans att få boka sig. Sen eller utebliven avbokning faktureras med 280kr (även för dig med klippkort).

Det går även att boka upp yoga och andningsteknik och betala per gång, 280kr. Swish vid bokning på 1230155895 och i studion är förbokade engångsbiljetter bindande, men ej personlig.

Många börjar yoga och träna andningsteknik i tiden runt rutinultraljud, en del tidigare/senare -men alla känner sig välkomna oavsett grav.vecka.

Det är uppskattat att kombinera yoga med profylaxkurs och klasser med andningsteknik och avslappning. Bra att boka i god tid då dessa kurser är populära. På profylax följer oftast en partner eller stödperson med och på andningsteknik varierar det om man kommer själv eller med något sällskap. Det går också fint att kombinera eller välja endast enskilda samtal med Ulrika som är barnmorska med klinisk erfarenhet av aktuell förlossningsvård samt KBT-terapeut. Man behöver inte vara förlossnings-rädd för att boka dessa samtal, utan ett fint sätt att förbereda sig enskilt eller ihop med partner/valfri stödperson.

Varmt välkommen ❤️

https://www.ulrikafriberg.se/andningsteknik-avslappning/

Boka yoga, profylax & enskilda samtal.