Yoga för gravida

Vi erbjuder gravid yoga tisdagar kl 17.15-18.30. Det är öppna klasser så du bestämmer själv när du är med och kan kombinera hur du vill. Är du gravid och önskar yoga fler klasser i veckan, är yinyoga torsdagar 17.30-18.30, eller restorative & sound healing kl 19-20.15 ett fint komplement till gravidyogan. Det är en lugn stilla klass som har fokus på avslappning och att via stillhet stretcha stela områden i kroppen.

Pris: Gravid-kort 5 (1350kr) eller 10 ggr (2550kr). Efter köp kan yoga förbokas och du kan boka & kombinera fritt bland yogaklasserna. Den som vill betala per gång swishar 290kr och bokar sen sin yoga. Nummer till swish är 1230155895. Efter din betalning kan du boka dig de ggr det passar dig. 

Man kan avboka vid sjukdom eller förhinder och avbokar då senast 24 tim innan klass så ngn annan har chans att få boka sig. Sen eller utebliven avbokning faktureras med 290kr (även för dig med klippkort). Outnyttjade klippkort återbetalas ej.

Många börjar yoga och träna andningsteknik i tiden runt rutinultraljud, en del tidigare/senare -men alla känner sig välkomna oavsett grav.vecka.

Det är uppskattat att kombinera yoga med profylaxkurs. Bra att boka i god tid då dessa kurser är populära. På profylax följer oftast en partner eller stödperson med och om du önskar boka enskild tid för samtal eller andningsteknik/avslappning är det valfritt att komma själv eller med partner. I skrivande stund saknas nya datum för profylaxkurser på Yogaheart, så håll utkik för nya datum.

Det går också fint att kombinera eller välja endast enskilda samtal med Ulrika som är barnmorska med klinisk erfarenhet av aktuell förlossningsvård samt KBT-terapeut. Man behöver inte vara förlossnings-rädd för att boka dessa samtal, utan ett fint sätt att förbereda sig enskilt eller ihop med partner/valfri stödperson.

Varmt välkommen ❤️