Yoga för gravida

Yoga för gravida

Vi erbjuder gravidyoga torsdagar kl 17.30-18.30. Det är öppna klasser så du bestämmer själv när du är med och kan kombinera hur du vill. 

Många köper gravid-kort och betalar bara för de gånger man är med och bokar sig när det passar. Avbokar såklart vid förhinder. Många börjar yoga i tiden runt rutinultraljud, en del tidigare/senare -men alla känner sig välkomna. 

Med gravid-kort köper du antingen 5 ggr (1350kr) eller 10 ggr (2550kr) som du efter köp kan boka upp som du önskar. Engångs-yoga 280kr.

Det går även att boka upp yoga och betala per gång, 280kr. Swishas vid bokning på 1230155895 och i studion är förbokade engångsbiljetter bindande, men ej personlig.

Många gravida kombinerar yoga med profylaxkurs och klasser med andningsteknik och avslappning. Bra att boka i god tid då dessa kurser är populära. På profylax följer oftast en partner eller stödperson med och på andningsteknik varierar det om man kommer själv eller med något sällskap. Det går också fint att kombinera eller välja endast enskilda samtal med Ulrika som är barnmorska med klinisk erfarenhet av aktuell förlossningsvård samt KBT-terapeut. Man behöver inte vara förlossnings-rädd för att boka dessa samtal, utan ett fint sätt att förbereda sig enskilt eller ihop med partner/valfri stödperson.

Varmt välkommen ❤️

Boka yoga, profylax & enskilda samtal.