Yoga ONLINE live via zoom

Yoga online via zoom (det är kostnadsfritt att ladda ner zoom). 

NYHET! Du finner inlogg till din yoga här via hemsidan. Du behöver registrera dig för att få tillgång till yogans/klassens inlogg, bara via ett klick. OBS glöm inte lösenordet som också syns på samma sida

Obs, efter din yoga, loggas du ut och inför nästa klass nytt inlogg. Swisha för din yoga, 99kr i samband med registrering och efter betalning blir du insläppt. Swish 1230155895. Så varje klass kräver eget inlogg.

Du bokar dig i så fall via www.timecenter.com/yogaheart och swishar din betalning, 99kr på 1230155895. Eller boka via info@ulrikafriberg.se

Senast bokning till yogan är 3 timme innan klass pga att du ska hinna få en länk till inlogg. Senare bokning kan ej garanteras hinna få inlogg.

Det är ditt ansvar att se till så att allt funkar, så logga in i god tid, senast 10 min innan klass så du ser att ljus/kamera funkar. Din mikrofon kommer att vara avstängd från start så eventuella ljud inte stör resten av gruppen (sätter du på ljudet är det viktigt att du stänger av när klassen startar). Missar du din yoga, ingen återbetalning/tillgodo.

Önskvärt ha din kamera på. Du syns inte så bra för lärare eftersom skärmen i studion inte är så stor och ofta är det flera som yogar online samtidigt, men lärare vill se er som är med. Har du inte loggat in 5 minuter innan klass missar du yogan.

Pris: 99kr/gång via 1230155895. Betala vid bokning tack. Kvitto kommer via mejl. Alt använd klippkort/månadskort.

Välkommen till en mysig stund!