YOGARESA MED ULRIKA FRIBERG, YOGAHEART

Yoga, Mindfullness & Meditation, Grekland 11-18/8 2024

Det här är resan du inte vill missa! Bokning är öppen! OBS, begränsat antal platser, max 20 platser!

Hotell: Sunprime Miramare Beach på Rhodos västkust

En vecka skräddarsydd för ny energi. Du bokar ett färdigt paket & behöver inte tänka på ett endaste dugg. Packa din väska för en underbar vecka i Grekland. Flyget tar dig till Grekland. Väl framme checkar du in på ditt egna rum som håller hög standard. Reser du ihop med någon kan ni ta ett dubbelrum, annars bokar du eget rum. Frukost är inkluderat i priset, men du kan själv välja till valfritt matpaket.

Programmet för veckan är skapat för bästa balans mellan aktivitet & återhämtning. Ett genomtänkt program innehållande olika former av yoga & meditation, egentid som du kan spendera på stranden för sol & bad, läsa bok, promenera, umgås med gruppen & även tid för valfria utflykter till närmsta by & närliggande stränder & badvikar. Varje morgon erbjuder en mjuk men uppiggande fysisk yogaklass. Eftermiddagen kommer bjuda på lugnare mer stilla yoga såsom Yinyoga, Chi-Flow & Slow mobility, samt pranayama & meditation med bla Yoga Nidra (den magiska yogiska sömnen) & Chakrameditation.

Paketpris

• Flyg
• Del i Junior Suite 2 rum, terrass mot trädgården (A22GAT)
• Bagage
• Mat ombord på flyget
• Transfer
• Frukostbuffe

Avreseflygplats:
• Arlanda
• Kastrup
• Göteborg

Så här kan en dag se ut:

7.30-8.30 Morgonyoga, ex slow flow yoga, mobility, hathayoga & pranayama.
Frukost
Egen tid
17-18 Lugn yoga, ex yinyoga, yoga nidra, meditation, pranayama (breathwork).
Föreläsning första eller andra kvällen (om nervsystem, kroppens bindväv, muskler & hormonhälsa, tid att sätta sin intention för sin vecka)
2 kvällar yoga/meditation vid solnedgången

Du skapar själv din semester & reseinnehåll, deltar på de klasser som tilltalar dig utifrån intresse & behov, var med på allt eller enstaka pass. Du kan givetvis resa ihop med någon som ej deltar i yogaprogrammet.

Pris: Fr. 17.197:- del i dubbelrum med frukostbuffé
Enkelrumstillägg, begränsat antal: fr 6.670:-

Arrangör: Ulrika Friberg, gruppledare & yogalärare i samarbete med VING.

BOKNINGSLÄNK

Läs gärna mer om de olika yogaformerna & ytterligare info:
https://www.ving.se/traningsresor/yogaresor/yogaheart-rhodos

FRÅGOR
Kontakta oss:

VING
Tel: 0771-345 678
E-post: traningsresor@ving.se

Ulrika Friberg
Tel: 073-7072095
E-post: info@ulrikafriberg.se

YINYOGA En lugn, djup och välgörande yoga med fokus på kroppens stelare delar. En lugn yogaform och ett bra komplement till träning och andra yogaformer, välgörande för din bindväv och ditt sinne.Du guidas i att stilla kroppens muskler så att bindväven och olika fokusområden via avslappning stretchas på ett skonsamt vis. Varje position hålls lite längre för att hinna få en djupare stretch.

CHI-FLOW "Golden Seed" kallas ett mjukt flöde som uppskattas mycket när den inkluderas i en yinyogasekvens. Den är utformad av Suzee och Paul Grilley och syftar till att genom mjuka flöden, transportera livsenergin (chi) i vår kropp. Golden seed sekvensen har alla rörelser som framåtböjningar, rotationer, squat och bakåtböjningar. Det är en perfekt som mjuk yang-komponent till en yin-klass eller "ensam" för att mjuka upp, öka flödet av energi i kroppens alla delar.

HATHAYOGA En klass där du guidas till mjuka flöden ihop med dina andetag. Vi startar ofta sittande med fokus på andning och överkropp, som följs av en mjuk stående sekvens för att få ökad energi i hela systemet, ibland följt av krigarpositioner, balans och sen åter ner på mattan med golvnära sköna flöden som twist, fokus höfter, ljumskar och ryggrad för ökad rörlighet och ny mjukhet.

MOBILITY Träning som förbättrar din smidighet, balans, styrka och kroppsmedvetenhet. Syftet är att bibehålla eller öka din rörlighet, styrka, balans och kroppskännedom/kroppskontroll. Ibland tränar vi till peppig musik. Innehåller uppvärmning, styrka, rörlighetsträning, balans, stretch och nedvarvning.

YOGA NIDRA En guidad meditationsteknik. Nidran utförs liggandes. På sanskrit betyder Nidra sömn och Yoga Nidra erbjuder ett tillstånd mellan vakenhet och sömn där kroppen går in i en djup form av avslappning. Tillståndet kallas hypnogogiskt tillstånd.

Yoga Nidra hjälper oss att hitta en total djupavslappning som kan bidra till att lösa upp mentala och fysiska spänningar, medan sinnet behålls vaket och fokuserat.

PRANAYAMA/BREATHWORK/GUIDAD MEDITATION  Olika teman, ex kroppens chakrasystem, energisystem, ayurveda, personlighetstyper. Du bjuds också in till enklare anpassade mjuka rörelser för att lättare kunna tillgodogöra dig klassens helhet. En fin stund som sänker stresshormoner, lugnar kropp och sinne. Utöver en skön tillåtande stund får du med dig redskap och tekniker som kan vara hjälpsamma i ditt vardagliga liv. Det här är en stund att "ladda dina batterier", en stund att hinna ikapp dig själv för klarare tankar & lugnare sinnet.Klasserna avslutas med skön savasana, den avslutande välgörande vilan.

Nivå: För alla